رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

به ظاهر خنده دار، اما به غایت غم انگیز

  • کد خبر: ۱۱۱۴۴۴
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
به ظاهر خنده دار، اما به غایت غم انگیز
برخی معلم‌ها چرا پاسخ‌های برگه امتحانی دانش آموزانشان را با انگیزه «مزه پرانی» در فضای مجازی منتشر می‌کنند؟

عروجی | شهرآرانیوز؛ نظام استاد و شاگردی در کشورمان حالا به مرحله عجیبی رسیده است. کرونا البته مقصر اصلی نیست؛ اما توانست شکاف‌های نظام آموزشی و روابط بین شاگرد و معلم را به ابتذال بکشاند. حالا دیگر مانند گذشته معلم نمی‌تواند کلاس چهل نفره را مدیریت کند. کرونا هم اوضاع آموزشی را بحرانی‌تر و شکاف‌های نظام آموزشی را به گسلی عمیق تبدیل کرد. به گونه‌ای  که دانش آموز حالا ترجیح می‌دهد دور بماند و شاد.

اوضاع اقتصادی هم باعث شده برخی از معلمان دوشغله و چندشغله شوند و انگار دیگر مثل گذشته تمرکز کافی را ندارند. همچنین، معلمان بدون هیچ آمادگی ناگهان ناچار به آموزش مجازی شدند و این موضوع باعث شد اتفاق غم انگیزی رخ بدهد. اینکه صدا و تصویر معلم‌ها پخش شود و با تمسخر رو به رو شوند.

از طرفی، فضای مجازی سبب شده هرآنچه در مدارس می‌گذرد خیلی زود به بیرون درز پیدا کند و بحران بسازد. نمونه اش حرکت قرون وسطایی قیچی کردن مو‌های دانش آموزان وسط حیاط مدرسه بود آن هم همراه با دانش آموزی که سطل زباله را پشت سر قیچی کننده می‌کشاند. در کنار تصویر زد و خورد دانش آموزان با هم. بدتر اینکه، کار به جایی رسیده که دانش آموزان ویدئوی مسخره کردن یا هتک حرمت معلم‌ها را هم منتشر می‌کنند و بعد هم تا مدت‌ها رسانه‌ها و فضای مجازی سرگرم نقد و بررسی آن می‌شوند.

برخی، اما می‌گویند سال هاست که در مدارس از این دست اتفاق‌ها رخ می‌دهد؛ اما کسی متوجهش نمی‌شد و حالا فضای مجازی و گوشی‌های دانش آموزان باعث شده است هر حرکتی خیلی زود به بیرون از مدرسه کشیده شود. در این چندساله هم معلم‌ها برگه‌های امتحانی و جواب‌های خرچنگ قورباغه‌ای به ظاهر خنده دار و مضحک دانش آموزانشان را در فضای مجازی منتشر می‌کنند. واقعیت این است که شاید در نظر اول این پاسخ‌ها ما را بخنداند و سرگرممان کند؛ ولی راستش باید بیشتر از هر چیز نگران وضعیت هولناک دانش آموزان بود.

اوضاعی که نشان می‌دهد احتمالا با افت بیشتری هم روبه رو خواهیم شد آن قدرکه معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفته است: «با بررسی‌ها و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که دانش آموزان، به ویژه دانش آموزان دوره اول ابتدایی نسبت به ۲ سال قبل، دچار اُفت چشمگیری در یادگیری و مهارت‌های سواد پایه شدند.» او البته آمار و ارقام دانش آموزان دوره متوسطه را هم ارائه داد و گفت: «دوره متوسطه شاهد افت پنهان هستیم. نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، یادگیری واقعی دانش آموزان کمتر از آن چیزی است که در امتحانات کسب کرده اند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->